FORRETTER:
1. Bresaula – syltede bøgehatte – trøffelolie – revet gammelknas 2. Kyllingesalat med æble – blegselleri i krydder mayo – sprød bacon 3. Tigerrejer marineret med mild chilli – sauce verte – friske asparges 4. Rejer i tempuradej bagt i hed olie - chilimayo 5. Serano skinke – melon – frisk Mozarella 6. Husets laks med friske asparges og urtecreme 7. Mini rejecocktail - håndpillede rejer - krydderurtedressing 8. Tunmousse – æg - syltede rødløg
Alle forretter serveres med udvalg af hjemmebagt brød og smør.
HOVEDRETTER:
1. Glaseret skinke 2. Rosa stegt kalveculotte 3. Svinekam stegt som vildt – pommes rissoles – vildt flødesc. – Waldorffsalat – syltede tyttebær 4. Brasiliansk oksefilet 5. Kalkunbryst marineret i øl – rosmarin – hvidløg – citron - barbecue 6. Honning marineret skinkeroast – svampeflødesauce – små ristede kartofler med krydderurter 7. Krogmodnet Oksemørbrad (Buffetpris + kr. 150,- pr. person) 8. Kalvemørbrad (Buffetpris + kr. 85,- pr. person)
SAUCER:
1. Bearnaisesauce. 2. Rødvinssauce. 3. Svampesauce 4. Madagaskarpebersauce. 5. Whiskeysauce.
KARTOFLER:
1. Flødekartofler med hvidløg 2. Gratinerede kartofler m/hvidløg 3. Sprøde fries 4. Confiteret kartoffel 5. Pom. Anna
DESSERTER:
1. Lun æbletærte - cremefraiche.38 2. Passionsfrugtmousse – krystaliseret chokolade - bær 3. Baileychokoladekage - jordbærsorbet 4. Vanilje Panna cotta - bærcoulis 5. Pandekager - jordbærkompot - vanilje is 6. Chokolademousse - karamelliserede valnødder 7. 2 slags oste m/oliven og kompot 8. Is – Is – Is. Udvalg af flødeis og sorbet
TILBEHØR:
1. Spinattærte med mozarella 2. Pastasalat m/avokado – friske grønne asparges - syltede rødløg – fetaost - oliven – edamebønner - soltørrede tomater – vendt i cremet dressing med krydderurter og hvidløg 3. Tomatsalat med frisk - mozzarella – rødløg – oliven med græsk olivenolie 4. Bulgursalat med feta – oliven – edamebønner - cherrytomat i vinaigrette med urter 5. Kokkens spændende salat efter årstiden 6. Bagte rodfrugter m/hvidløg og timian
NATMAD:
1. Hjemmelavede deller - kold kartoffelsalat – sylt 2. Trekantsandwich med forskelligt fyld 3. Hotdogs med hele svineriet 4. Aspargessuppe med friske grønne asparges 5. Charcuteri m/ pølse – ost – pate – sylteting – tapenader - hjemmebagt brød – rugbrød - smør
PRISER:
ARRANGEMENT 1: Arrangement varighed 5 timer uden natmad: Valgfri buffet: Velkomstdrink, øl, vand, husets vine ad libitum, dessertvin, kaffe Pr. Person kr. 595,-
ARRANGEMENT 2: Arrangement varighed 7 timer med natmad: Valgfri buffet: Velkomstdrink, øl, vand, husets vine ad libitum, dessertvin, kaffe, valgfri natmad Pr. Person kr. 695,-
VÆLG ARRANGEMENT: ARRANGEMENT 1ARRANGEMENT 2
Vi dækker op med hvide duge, sølvlystestager og friske blomster.
Antal personer:
Dato:
Tidspunkt:
Dit navn:
Postnummer:
By:
Din e-mail adresse:
Bekræft din e-mail adresse:
Telefonnr.:
Kommentarer:
Please leave this field empty.