FORRETTER:

    1. Hjemmelavet kyllingesalat i små glas med baconknas - syltede bøgehatte - karse
    2. Marinerede tigerrejer på spyd - urtemayo - syltede perleløg - kørvel
    3. Serano skinke med semi dry tomat - burata - olivenolie - balsamicosirup
    4. Bresaula – syltede sennepskorn – svampemayo m/ trøffel – revet parmesan - brøndkarse
    5. Varmrøget laksesalat med kapers - citronperler - sennepsdressing - kørvel
    6. Tunmousse – syltede rødløg – urter – halve æg - agurkebånd
    7. Tartelet med høns og asparges

    Serveres med friskbagte boller og smør

    HOVEDRETTER:

    1. Rosa stegt kalveculotte - små ristede kartofler med persille og havsalt - svampeflødesauce
    2. Kalvesteg stegt som vildt – pommes rissoles – vildt flødesc. - Waldorffsalat og tyttebær
    3. Oksefilet – knuste kartofler med hvidløg - persille - parmesan - Bearnaisesauce
    4. Urte braiseret mørbrad af gris – whiskeysauce – kartofler m/ sesam og rosmarin
    5. Marineret kalkunbryst - kartoffeltærte - Madagaskar pebersauce
    6. Oksemørbrad - rødvinssauce – Pom Anna (Tillæg kr.: 100,-)
    7. Glaseret skinke - flødekartofler med porrer og hvidløg

    DESSERTER:

    1. Lun æbletærte - cremefraiche
    2. Chokolademousse - karamelliserede nødder
    3. Vanilje pannacotta - skovbær coulis
    4. Pandekager - jordbærkompot - vaniljeis
    5. Passionsfrugt mousse - krystalliseret chokolade - bær
    6. Brownie - smørcreme - hvid chokolade - bær
    7. Is - Is - Is udvalg af sorbet og flødeis

    TILVALG:

    1. Marokkansk kikærtesalat med rødløg og tomat
    2. Broccolisalat med rødløg – rosiner – peanuts – baconknas på toppen
    3. Græsk salat med tomat - agurk - rødløg - feta - oliven - peberfrugt - græsk olivenolie
    4. Bagt græskarsalat med rucola – brombær og valnødder med vinaigrette
    5. Grøn salat – avakado – edame bønner – syltede rødløg – frisk mozerella – oliven - salte mandler – krydderurtedressing
    6. Tomatsalat med burata - oliven - græsk olivenolie - basamicosirup
    7. Spidskålslat med æble - ærter - græskarkerner - sennepsdressing

    SNACKS:
    Blå kartoffelchips – majschips - avokadocreme – røgede mandler – humus – agurkestænger – aioli

    Antal personer:

    Dato:

    Tidspunkt:

    Dit navn:

    Postnummer:

    By:

    Din e-mail adresse:

    Telefonnr.:

    Kommentarer:

    PRISER:

    ARRANGEMENT 1:
    Arrangement varighed 5 timer uden snacks:
    Valgfri buffet:
    Velkomstdrink asti eller prosecco, fadøl øl, sodavand, postevand - husets vine ad libitum, dessertvin, kaffe
    Pr. Person kr. 599,-

    ARRANGEMENT 2:
    Arrangement varighed 7 timer med snacks:
    Valgfri buffet:
    Velkomstdrink asti eller prosecco fadøl øl, sodavand, postevand - husets vine ad libitum, dessertvin, kaffe
    Pr. Person kr. 699,-

    VÆLG ARRANGEMENT:
    ARRANGEMENT 1ARRANGEMENT 2

    Vi dækker op med hvide duge, sølvlystestager og friske blomster.

    BETINGELSER:
    Aflysning af arrangement senest 14 dage før.
    Ændring af deltagerantal senest 5 dage før.

    Der tages forbehold for prisjusteringer.