FORRETTER:

    1. Bresaula – syltede bøgehatte – trøffelolie – revet gammelknas
    2. Kyllingesalat med æble – blegselleri i krydder mayo – sprød bacon
    3. Tigerrejer marineret med mild chilli – sauce verte – friske asparges
    4. Rejer i tempuradej bagt i hed olie - chilimayo
    5. Serano skinke – melon – frisk Mozarella
    6. Husets laks med friske asparges og urtecreme
    7. Mini rejecocktail - håndpillede rejer - krydderurtedressing
    8. Tunmousse – æg - syltede rødløg

    Alle forretter serveres med udvalg af hjemmebagt brød og smør.

    HOVEDRETTER:

    1. Glaseret skinke
    2. Rosa stegt kalveculotte
    3. Svinekam stegt som vildt – pommes rissoles – vildt flødesc. – Waldorffsalat – syltede tyttebær
    4. Brasiliansk oksefilet
    5. Kalkunbryst marineret i øl – rosmarin – hvidløg – citron - barbecue
    6. Honning marineret skinkeroast – svampeflødesauce – små ristede kartofler med krydderurter
    7. Krogmodnet Oksemørbrad (Buffetpris + kr. 150,- pr. person)
    8. Kalvemørbrad (Buffetpris + kr. 85,- pr. person)

    SAUCER:

    1. Bearnaisesauce.
    2. Rødvinssauce.
    3. Svampesauce
    4. Madagaskarpebersauce.
    5. Whiskeysauce.

    KARTOFLER:

    1. Flødekartofler med hvidløg
    2. Gratinerede kartofler m/hvidløg
    3. Sprøde fries
    4. Confiteret kartoffel
    5. Pom. Anna

    DESSERTER:

    1. Lun æbletærte - cremefraiche.38
    2. Passionsfrugtmousse – krystaliseret chokolade - bær
    3. Baileychokoladekage - jordbærsorbet
    4. Vanilje Panna cotta - bærcoulis
    5. Pandekager - jordbærkompot - vanilje is
    6. Chokolademousse - karamelliserede valnødder
    7. 2 slags oste m/oliven og kompot
    8. Is – Is – Is. Udvalg af flødeis og sorbet

    TILBEHØR:

    1. Spinattærte med mozarella
    2. Pastasalat m/avokado – friske grønne asparges - syltede rødløg – fetaost - oliven – edamebønner - soltørrede tomater – vendt i cremet dressing med krydderurter og hvidløg
    3. Tomatsalat med frisk - mozzarella – rødløg – oliven med græsk olivenolie
    4. Bulgursalat med feta – oliven – edamebønner - cherrytomat i vinaigrette med urter
    5. Kokkens spændende salat efter årstiden
    6. Bagte rodfrugter m/hvidløg og timian

    NATMAD:

    1. Hjemmelavede deller - kold kartoffelsalat – sylt
    2. Trekantsandwich med forskelligt fyld
    3. Hotdogs med hele svineriet
    4. Aspargessuppe med friske grønne asparges
    5. Charcuteri m/ pølse – ost – pate – sylteting – tapenader - hjemmebagt brød – rugbrød - smør

    PRISER:

    ARRANGEMENT 1:
    Arrangement varighed 5 timer uden natmad:
    Valgfri buffet:
    Velkomstdrink, øl, vand, husets vine ad libitum, dessertvin, kaffe
    Pr. Person kr. 595,-

    ARRANGEMENT 2:
    Arrangement varighed 7 timer med natmad:
    Valgfri buffet:
    Velkomstdrink, øl, vand, husets vine ad libitum, dessertvin, kaffe, valgfri natmad
    Pr. Person kr. 695,-

    VÆLG ARRANGEMENT:
    ARRANGEMENT 1ARRANGEMENT 2

    Vi dækker op med hvide duge, sølvlystestager og friske blomster.

    Antal personer:

    Dato:

    Tidspunkt:

    Dit navn:

    Postnummer:

    By:

    Din e-mail adresse:

    Telefonnr.:

    Kommentarer: