FORRETTER:
1. Hjemmelavet kyllingesalat i små glas med baconknas - syltede bøgehatte - karse 2. Marinerede tigerrejer på spyd - urtemayo - syltede perleløg - kørvel 3. Serano skinke med semi dry tomat - burata - olivenolie - balsamicosirup 4. Bresaula – syltede sennepskorn – svampemayo m/ trøffel – revet parmesan - brøndkarse 5. Varmrøget laksesalat med kapers - citronperler - sennepsdressing - kørvel 6. Tunmousse – syltede rødløg – urter – halve æg - agurkebånd 7. Tartelet med høns og asparges
Serveres med friskbagte boller og smør
HOVEDRETTER:
1. Rosa stegt kalveculotte - små ristede kartofler med persille og havsalt - svampeflødesauce 2. Kalvesteg stegt som vildt – pommes rissoles – vildt flødesc. - Waldorffsalat og tyttebær 3. Oksefilet – knuste kartofler med hvidløg - persille - parmesan - Bearnaisesauce 4. Urte braiseret mørbrad af gris – whiskeysauce – kartofler m/ sesam og rosmarin 5. Marineret kalkunbryst - kartoffeltærte - Madagaskar pebersauce 6. Oksemørbrad - rødvinssauce – Pom Anna (Tillæg kr.: 100,-) 7. Glaseret skinke - flødekartofler med porrer og hvidløg
DESSERTER:
1. Lun æbletærte - cremefraiche 2. Chokolademousse - karamelliserede nødder 3. Vanilje pannacotta - skovbær coulis 4. Pandekager - jordbærkompot - vaniljeis 5. Passionsfrugt mousse - krystalliseret chokolade - bær 6. Brownie - smørcreme - hvid chokolade - bær 7. Is - Is - Is udvalg af sorbet og flødeis
TILVALG:
1. Marokkansk kikærtesalat med rødløg og tomat 2. Broccolisalat med rødløg – rosiner – peanuts – baconknas på toppen 3. Græsk salat med tomat - agurk - rødløg - feta - oliven - peberfrugt - græsk olivenolie 4. Bagt græskarsalat med rucola – brombær og valnødder med vinaigrette 5. Grøn salat – avakado – edame bønner – syltede rødløg – frisk mozerella – oliven - salte mandler – krydderurtedressing 6. Tomatsalat med burata - oliven - græsk olivenolie - basamicosirup 7. Spidskålslat med æble - ærter - græskarkerner - sennepsdressing
SNACKS: Blå kartoffelchips – majschips - avokadocreme – røgede mandler – humus – agurkestænger – aioli
Antal personer:
Dato:
Tidspunkt:
Dit navn:
Postnummer:
By:
Din e-mail adresse:
Bekræft din e-mail adresse:
Telefonnr.:
Kommentarer:
PRISER:
ARRANGEMENT 1: Arrangement varighed 5 timer uden snacks: Valgfri buffet: Velkomstdrink asti eller prosecco, fadøl øl, sodavand, postevand - husets vine ad libitum, dessertvin, kaffe Pr. Person kr. 599,-
ARRANGEMENT 2: Arrangement varighed 7 timer med snacks: Valgfri buffet: Velkomstdrink asti eller prosecco fadøl øl, sodavand, postevand - husets vine ad libitum, dessertvin, kaffe Pr. Person kr. 699,-
VÆLG ARRANGEMENT: ARRANGEMENT 1ARRANGEMENT 2
Vi dækker op med hvide duge, sølvlystestager og friske blomster.
Please leave this field empty.
BETINGELSER: Aflysning af arrangement senest 14 dage før. Ændring af deltagerantal senest 5 dage før.
Der tages forbehold for prisjusteringer.