SELSKABS BUFFET
Selskaber fra 20 til 50 personer med mulighed for eget lokale
Sammensæt selv din buffet fra nedenstående valg:
3 x Forretter
3 x Hovedretter
3 x Saucer
3 x Kartofler
3 x Desserter
3 x Tilbehør
Forretter:
1. Bresaula – syltede bøgehatte – trøffelolie – revet gammelknas
2. Kyllingesalat med æble – blegselleri i krydder mayo – sprød bacon
3. Tigerrejer marineret med mild chilli – sauce verte – friske asparges
4. Rejer i tempuradej bagt i hed olie – chilimayo.
5. Serano skinke – melon – frisk Mozarella
6. Husets laks med friske asparges og urtecreme
7. Mini rejecocktail – håndpillede rejer – krydderurtedressing
8. Tunmousse – æg – syltede rødløg
Alle forretter serveres med forskellige hjemmebagt brød og smør.
Hovedretter:
1. Glaseret skinke
2. Rosa stegt kalveculotte
3. Braiseret lammekølle i rødvin og urter
4. Brasiliansk oksefilet
5. Kalkunbryst marineret i øl – rosmarin – hvidløg – citron – barbecue
6. Svinemørbrad
7. Krogmodnet Oksemørbrad (Buffetpris + kr. 150,- pr. person)
8. Kalvemørbrad (Buffetpris + kr. 85,- pr. person)
Saucer:
1. Bearnaisesauce.
2. Rødvinssauce.
3. Svampesauce
4. Madagaskarpebersauce.
5. Whiskeysauce.
Kartofler:
1. Flødekartofler med hvidløg
2. Gratinerede kartofler m/hvidløg
3. Sprøde fries
4. Confiteret kartoffel
5. Pom. Anna
Desserter:
1. Lun æbletærte – cremefraiche.38
2. Passionsfrugtmousse – krystaliseret chokolade – bær
3. Baileychokoladekage – jordbærsorbet.
4. Vanilje Panna cotta – bærcoulis
5. Pandekager – jordbærkompot – vanilje is.
6. Chokolademousse – karamelliserede valnødder.
7. 2 slags oste m/oliven og kompot
8. Is – Is – Is. Udvalg af flødeis og sorbet
Tilbehør:
1. Spinattærte med mozarella.
2. Pastasalat m/avokado – friske grønne asparges – syltede rødløg – fetaost – oliven – edamebønner
soltørrede tomater – vendt i cremet dressing med krydderurter og hvidløg
3. Tomatsalat med frisk mozzarella – rødløg – oliven med græsk olivenolie.
4. Bulgursalat med feta – oliven – edamebønner – cherrytomat i vinaigrette med urter.
5. Kokkens spændende salat efter årstiden.
6. Bagte rodfrugter m/hvidløg og timian.
Natmad:
1. Hjemmelavede deller – kold kartoffelsalat – sylt
2. Trekantsandwich med forskelligt fyld
3. Hotdogs med hele svineriet
4. Aspargessuppe med friske grønne asparges
5. Charcuteri m/ pølse – ost – pate – sylteting – tapenader – hjemmebagt brød – rugbrød – smør
Arrangement varighed 5 timer uden natmad:
Valgfri buffet:
Velkomstdrink, øl, vand, husets vine ad libitum, dessertvin, kaffe
Pr. Person kr. 575,-
Arrangement varighed 7 timer med natmad:
Valgfri buffet:
Velkomstdrink, øl, vand, husets vine ad libitum, dessertvin, kaffe, valgfri natmad
Pr. Person kr. 675,-
Vi dækker op med hvide duge, servietter, sølvlysestager og friske blomster
Betingelser:
Aflysning af arrangement senest 8 dage før.
Ændring af deltagerantal senest 2 dage før.
Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjemand.
Se i øvrigt vores Persondatapolitik.
Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål…